ORDER FOR NEXT WEEK MONDAY & THURSDAY!

Usein kysytyt kysymykset

Oletko uusi sivustolla ja utelias, miten ateriatoimituksemme Helsingissä toimii? Teit juuri ensimmäisen tilauksesi ja haluat tietää, mitä odottaa? Olitpa missä tahansa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Mihin asti voin tilata ateriani?

Uusi viikkoruokalista ilmestyy tiistaisin klo 21.00. Voit tilata aterioita sunnuntaihin klo 7 asti ja saada ne toimitettua seuraavana maanantaina ja/tai torstaina. Sen jälkeen, kun määräaika sunnuntaina klo 7 aamulla on päättynyt, voit vielä tilata aterioita torstain toimitusta varten tiistaihin klo 21.00 mennessä.

Tarkistamme toimituspäivämäärät sunnuntaisin manuaalisesti ja lataamme uuden viikoittaisen ruokalistan tiistaina, joten on mahdollista, että toimitus viivästyy hieman, jolloin sinulla on mahdollisuus tehdä myöhäinen tilaus, jonka voimme vielä hyväksyä seuraavana toimituspäivänä.

Minä viikonpäivinä ja mihin aikaan toimitatte?

Toimitamme ateriat maanantaisin ja torstaisin . Saat sähköpostiviestin toimituspäivääsi edeltävänä päivänä arvioidun toimitusajan. Yleensä kaikki ateriat toimitetaan päivällä klo 08:00-17:00 välisenä aikana, tai voit myös valita, että ateriat toimitetaan illalla. Löydät lisätietoja toimitustietosivultamme.

Arvioidut toimitusajat maanantaina ja torstaina päivällä tapahtuville toimituksille:

8:00 - 12:00 : Vantaa ja Espoo

12:00 - 17:00 : Helsinki Postinumerot 00100 - 00990.

Jos haluat, että toimituksesi tapahtuu aikaisemmin tai myöhemmin päivällä tai haluat tietää, mihin aikaan toimitamme tuotteet tietylle alueelle, ota yhteyttä.

Noutopisteisiin laitamme ateriat nimelläsi merkityssä pussissa FuelMe-jääkaappiin. Tutustu nykyisiin noutopisteisiimme. Saat sähköpostia toimituksen päätyttyä, jotta tiedät, että voit hakea ateriat valitsemastasi noutopisteestä.

Maksanko toimituksesta ja onko tilauksella vähimmäismäärä?

Tilauksen vähimmäismäärä on yhteensä 40 €. Voit jakaa ateriat kahdelle toimituspäivälle haluamallasi tavalla. Kotiinkuljetusmaksu pysyy samana, 5,90 €, riippumatta siitä, saatko kaikki ateriat yhtenä toimituspäivänä vai molempina toimituspäivinä. Kotiinkuljetus yhtenä tai kahtena toimituspäivänä on ilmainen yli 90 euron tilauksille.

Onko teillä toistuva tilausvaihtoehto, kuten tilausmalli?

Kyllä, meillä on! Tilausmallissa tilauksesi on automatisoitu ja menee läpi joka torstai. Voit valita viikoittain toimitettavien aterioiden määrän, aterioiden koon, haluamasi toimituspäivät ja toimitustavan.

Saat alennuksen jokaisesta ateriasta, ja voit jättää toimitusviikon väliin tai keskeyttää/perua tilauksen milloin tahansa. Kun sinulla on tilaus, voit valita haluamasi ateriat tulevasta viikoittaisesta ruokalistasta tililläsi olevasta tilausvalitsimesta.

Voinko maksaa tilauksen lounassetelillä?

Hyväksymme kaikkien lounassetelien tarjoajien maksut: Edenred, Smartum ja ePassi.

Miten se toimii:

Tee useita maksuja lounassetelisovelluksella, kunnes saavutat kokonaissumman, jolla haluat tehdä tilauksen FuelMe-sivuston kautta. Löydät meidät nimellä "FuelMe".
Laita meille viestiä, kun olet tehnyt maksut sovelluksessa, jotta voimme tarkistaa maksut ja kokonaisarvon.
Kerro meille, mitä aterioita haluat saada ja haluamasi toimituspaikka ja -aika.
Jos sinulla on kysyttävää lounassetelillä maksamisesta, ota rohkeasti yhteyttä.

Voinko käyttää lounasseteleitä tilaukseen?

Kyllä voit! Näin se toimii:

Ilmoita meille, mikä on niiden lounassetelien kokonaisarvo, jotka haluat käyttää tilaukseen.
Lähetämme sinulle alennuskoodin tilauksen aktivoimiseksi.
Luo tilauksesi käyttämällä henkilökohtaista alennuskoodiasi kassalla. Voit maksaa tilauksen mahdollisen loppusumman luottokortilla alennuskoodin syöttämisen jälkeen.
Tilauksen tulevia maksuja varten:

Viikkotilauksessa maksat lounassetelin arvon joka viikko ennen perjantaita. Tämä olisi sama arvo, jonka maksoit tilausta luodessasi.
Jos lounassetelin maksujen jälkeen jää jäljelle summa, se veloitetaan automaattisesti pankkikortiltasi.

Voinko tilata aterioita, jos haluan toimituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle?

Tällä hetkellä toimitamme aterioita pääkaupunkiseudun sisällä (Helsinki, Espoo, Vantaa), mutta teemme poikkeuksia suurempien tilausten osalta. Jos epäilet, toimitammeko sinulle, kerro meille.

Miten FuelMe eroaa muista ateriapalveluista?

Monet palvelut toimittavat sinulle raaka-aineet ja reseptiehdotukset, joissa sinun on itse kokattava. FuelMe tarjoaa sinulle joukon tasapainoisia nollakeittoaterioita, jotka on valmistettu laadukkaista ja terveellisistä raaka-aineista. Ruoanlaittoa tai ruokaostoksia ei tarvita. Sinä vain lämmität ja syöt.

Voinko tilata haluamani määrän aterioita?

Voit täyttää ostoskorisi haluamallasi määrällä aterioita. Tilauksen vähimmäisarvo on 40 euroa.

Voinko tilata kaikki ateriat yhdeksi toimituspäiväksi?

Kyllä voit! Voit jakaa ateriat toimituspäiville haluamallasi tavalla: saat kaikki ateriat tiistaina, kaikki torstaina tai voit jakaa ne molemmille päiville - se on sinusta kiinni.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi täyttä hyvitystä vastaan ennen tilauksen määräaikaa (sunnuntaina klo 18.00 tiistain toimitusten osalta ja tiistaina klo 11.00 torstain toimitusten osalta). Voit lähettää meille viestin milloin tahansa. Jos sinulla on tilaus ja haluat jättää yhden viikon väliin, sinun on myös jätettävä se väliin ennen tilausaikaa. Tilauksen määräajan jälkeen peruutukset eivät ole enää mahdollisia, ja voit ilahduttaa läheisiäsi antamalla heidän jättää tulevan viikon ruoanlaitto väliin.

Kuinka kauan ateriat säilyvät tuoreina?

Ateriat säilyvät tuoreina enintään 3 päivää toimituksen jälkeen. Valmistus- ja viimeinen käyttöpäivä on merkitty ateriapakkaukseen.

Ovatko ateriat pakastettuja?

Pakastettuja? Ei helvetissä! Ateriamme ovat aina tuoreita ja valmistetaan toimituspäivää edeltävänä päivänä. Lämmitä ne vain ja olet valmis. Tarvittaessa voit pakastaa aterioita, jotta voit nauttia ne myöhemmin.

Onko teillä kuvia aterioista?

Toki, katso viikoittainen ruokalistamme tai Instagram-sivumme.

Miten lämmitän ateriat uudelleen?

Pakkaus on mikroaaltouuninkestävä, aterioiden sisällä olevat folio ja mahdolliset kupit eivät ole. Voit myös ottaa ruoat pois pakkauksesta ja lämmittää niitä uudelleen lautasella mikroaaltouunissa 2,30 minuuttia. Jos mikroaaltotekniikka ei ole suosikkisi, voit lämmittää sen pannulla, jolloin maku säilyy parhaiten. Jokaisen aterian mukana on suositellut lämmitysohjeet.

Mitä eroa on 3 eri ateriakoon välillä?

Koot noudattavat yleisesti ottaen seuraavia ainesosaohjeita:

S: 100 g hiilihydraatteja, 100 g vihanneksia, 120 g proteiinia, 50 g kastiketta.
M: 150 g hiilihydraatteja, 150 g vihanneksia, 150 g proteiinia, 100 g kastiketta.
XL: 150 g hiilihydraatteja, 150 g vihanneksia, 250-300 g proteiinia, 150 g kastiketta.
Onko pakkauksesi biohajoava?

Pakkauksemme ovat ympäristöystävällisiä, ja nopean huuhtelun jälkeen ne voidaan helposti kierrättää pahvin kanssa.

Voinko tilata yrityksenä ja maksaa laskulla?

Kyllä, voit! Ota yhteyttä, niin lähetämme sinulle ohjeet siitä, miten voit tehdä tilauksen yrityksenä ja maksaa laskulla.

Minulla on FuelMe-tilaus. Miten valitsen ateriat valikosta?

Voit valita ateriat viikoittaisesta valikosta kirjautumalla tilillesi samalla sähköpostilla, jota käytit tilauksen ostamiseen. Valitse tililläsi "Valitse tilausateriat". Voit nyt valita haluamasi ateriat ja jakaa ne kahdelle toimituspäivälle haluamallasi tavalla. Katso tästä videosta, miten se toimii.

Jos satut unohtamaan valita ateriat, valitsemme ne tilaushistoriasi perusteella. Jos sinulla on allergioita, jotka meidän tulisi ottaa huomioon, ota yhteyttä.

Mitä aterioilleni tapahtuu, jos en nosta niitä noutopisteestä?

Jos et pääse noutamaan aterioitasi, sinulla on vielä mahdollisuus saada ne toimituspäivää seuraavana päivänä (tiistaina ja torstaina). Jos keskiviikkona tai perjantaina näemme edellisen toimituspäivän pussit vielä jääkaapissa, otamme sinuun nopeasti yhteyttä tarkistaaksemme, oletko unohtanut noutaa ateriat.

Minulla on allergioita. Mistä tiedän, että voin turvallisesti syödä aterioita?

Jokaisen aterian mukana tulee täydellinen ainesosaluettelo verkkosivuillamme, joten tiedät tarkalleen, mitä olet tilaamassa. Klikkaa aterian kuvaa tai sen yläpuolella olevaa kuvaa nähdäksesi ainesosaluettelon ja makro- ja ravintosisältötiedot. Jos haluat olla täysin varma, että tilaamasi ateria sopii sinulle, voit aina kysyä meiltä.

Haluaisin kokeilla, mutta en ole varma, pidänkö aterioista.

Ymmärrämme, että uuden palvelun kokeileminen on aina askel. Katso, mitä asiakkaamme ovat sanoneet FuelMe:stä. Voit käyttää koodia FUELME20 saadaksesi 20 % alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Meillä on myös täysi rahanpalautustakuu, jos et ole tyytyväinen aterioihisi.

En ole minkään noutopisteenne jäsen tai asiakas, voinko silti tilata aterioita?

Kyllä voit. Noutopisteet eivät ole yksinomaan jäsenille, ellei sitä ole mainittu toimitusvaihtoehtojen luettelossa. Jos et ole varma, lähetä sähköpostia osoitteeseen yuri@fuelme.fi tai tarkista kyseisen noutopisteen aukioloajat toimitussivultamme.