Miksi FuelMe?

Meistä

FuelMe on ruokapalvelu, joka tarjoaa herkullisen ravinteikkaita valmisaterioita. Kaikki annoksemme ovat huippukokkien valmistamia ja ravitsemusalan asiantuntijoiden tukemia.

Perustimme FuelMe:n, jotta me kaikki kiireellistä elämää tykittävät suorittajat voisimme nauttia maistuvasta ja ravitsevasta ruuasta haaskaamatta aikaa. Samalla tavoitteena on ruokailutottumuksien parantaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltainen parantaminen.

Eli: me hoidamme ruokaostokset, kokkauksen ja toimituksen. Sinulle jää vain annosten valinta ja niiden nouto sinulle sopivimmalta noutopisteeltä. Tilaa siis juuri sinulle sopiva määrä annoksia – me hoidamme kaiken muun.

Kenelle?

Me tarjoamme sinulle korkealaatuisista tuoreista raaka-aineista käsin tehtyjä ravinteikkaita ja herkullisia annoksia, joissa on erinomainen ravinnebalanssi.

Etsitkö terveellisempää ruokaa? Ovatko päiväsi liian kiireisiä kokkaamiselle? Haluatko ylläpitää kroppaasi toimivalla ateriaratkaisulla? Oletko kovan tason urheilija? Meillä on juuri sinulle sopiva ruokapalvelu.

Paljonko FuelMe-tilaus maksaa?

FuelMe:n hinnat ovat 9,90-11,90 € per annos. Voit tilata yksittäisiä annoksia 30 €:n minimitilauksella. Hintaan sisältyy kaikki: raaka-aineiden hankinta, annosten valmistus ja pakkaus, sekä niiden toimitus valitsemallesi noutopisteelle. Weekly Fuel-tilauksella saat haluamasi määrän annoksia viikoittain toimitettuna alennettuun hintaan.

fuelme-pulled-pork

Ruokamme

Kaikki annoksemme on asiantuntevan kokkimme käsin tekemiä, eivätkä sisällä keinotekoisia lisäaineita. Pyrimme hankkimaan kaikki raaka-aineemme mahdollisimman paikallisesti ja luomme niistä herkullisia, kauniita ja terveellisiä annoksia, jotka sisältävät reilusti kehosi vaatimia ravinteita.

Annokset painavat 450-700 grammaa. Ne vaativat vain lyhyen 2-3 minuutin lämmityksen, ja pannulla lämmitettynä ne säilyttävät makunsa parhaiten. Pakkaukset ovat luontoystävällisiä ja ne voi panna myös mikroon. Suurin osa annoksista maistuu myös kylmänä!

Jokainen annos sisältää tasaisen määrän hiilihydraatteja, proteiinia ja rasvaa. Annostemme ravinnekoostumus tarjoaa tasapainossa olevan jakauman, jossa 40 % on hiilihydraatteja, 30 % proteiinia ja 30 % rasvaa. Kaloreita annoksissa on 500-800. Sinun ei siis tarvitse laskea kaloreita tai tarkkailla ravinteita, vaan voit rauhassa syödä ja olla varma, että saat kaiken, minkä ruualta tarvitset.

Haluamme tarjota ruokaa, joka mahdollistaa lautasellesi riittävästi polttoainetta kehon hyvän toiminnan tueksi: terveellisiä proteiineja, ravitsevia hiilihydraatteja, värikkäitä vihanneksia, maukkaita hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä, sekä hyviä rasvoja. Olipa sinulla haussa tarkkaan suunniteltu annos, jolla pystyt tankkaamaan raskasta päivää varten, tai herkullista sesonkiruokaa niille hetkille, jolloin kalorien tarkkailu ei ole ykkösprioriteettina, FuelMe:lta löydät aina tarpeeseesi sopivan annoksen.

fuelme-salmon

 

Arvomme

Jos tilaat FuelMe:n ruokaa, tilaat sitä koska haluat tehdä elämästäsi helpompaa, terveellisempää, ja herkullisempaa. Meidän ruokamme on puhdasta, aina täysin käsin tehtyä, ja sinulle sopivimpaan paikkaan kätevästi toimitettua.

Me autamme sinua elämään kestävämpää elämää eliminoimalla ruokahävikkiä, tekemällä luontoystävällisiä raaka-ainevalintoja ja lyhentämällä toimitusaikoja. FuelMe ei ole pelkkä parin annoksen ruokapalvelu. FuelMe on arvo- ja elämäntyylipäätös.

Miten FuelMe toimii?

Voit tilata ruokaa ympäri vuorokauden nettisivuiltamme. Annokset tilataan aina ennen toimitusta edeltävän viikon torstain loppua, ja me toimitamme tilaamasi annokset valitsemallesi noutopisteelle.

Toimitamme annokset noutopisteelle aina maanantaisin ja/tai keskiviikkoisin. Toimituspäivän aamuna kuljetamme tilaamasi annokset noutopisteen FuelMe-jääkaappiin, ja ne ovat noudettavissa klo 13.00 jälkeen. Annokset laitetaan nimelläsi varustettuun kassiin.

Toimitamme noutopisteisiin kaksi kertaa viikossa, sillä uskomme että kotiinkuljetus ei yksinkertaisesti ole ympäristöystävällinen tapa toimittaa ruokaa. Toimittamalla annoksesi valitsemallesi noutopisteelle, toimintamme on paljon ympäristöystävällisempää ja samalla tehokkaampaa, sillä saat isomman määrän annoksia kerrallaan.

//