Miksi FuelMe?

Meistä

FuelMe perustajina olemme kamppailleet terveellisen ravinnon ja sen valmistamiseen käytettävän rajallisen ajan kanssa pitkään. Olemme myös huomanneet, että useat muut kamppailevat saman haasteen kanssa. Teet pitkän työpäivän, töistä suoraan salille ja salilta myähään kotiin. Viimeistään kotimatkalla alat miettiä illan ruokavaihtoehtoja. Kello on jo paljon ja edessä on vielä kaupassa käynti sekä ruuan valmistus. Tai sitten valitset epäterveeelisen tai kalliin pikaruuan matkalla kotiin. Kuulostaako tutulta?

Tästä syystä perustimme FuelMe palvelun joka antaa jokaiselle mahdollisuuden syödä terveellistä, puhtaista raaka-aineista valmistettuja maukkaita aterioita ja samalla säästää aikaa. Valitset vain haluamasi viikon ateriat ja ne toimitetaan sinulle seuraavalla viikolla suoraan lähimpään noutopisteeseen.

Kenelle? 

Haluaisitko syödä terveellistä, laadukasta ruokaa joka tukee harrastustasi ja josta saat kaiken tarvitsemasi energian. Sinulla ei kuitenkaan ole aikaa kerätä aineksia, panostaa ruoan laittoon eikä laskea kaloreita. FuelMe on kaikille jotka nauttivat ruuasta, haluavat syödä terveellisesti sekä säästää aikaa.

Paljonko se maksaa?

Hinnoittelu vaihtelee 8,9 eurosta ateriaa kohti 13 euroon / ateria. Mitä enemmän aterioita tilaat, sitä alhaisempi on aterian hinta. Hinta sisältää kaiken ainesosien hankkimisesta, aterioiden valmistamisesta, pakkaamisesta ja toimittamisesta sinulle.
Mikäli ensimmäinen tilaus arvelluttaa, voit testata FuelMe aterioita tilaamalla tryout-aterian hintaan €9,9.
Fuel-me-thomas-drouault-165_grande_177a7d63-8cbc-46b2-aa39-77b814cd73cb.jpg

Meidän ruokamme

Kaikki ateriat on valmistettu tuoreista raaka-aineista asiantuntevan kokkimme ammattitaidolla. Ateriat eivät sisällä käsiteltyjä / keinotekoisia / kemiallisia ainesosia tai lisättyä suolaa. Tavoitteenamme on kerätä kaikki ainekset paikallisesti ja valmistaa värikkäitä ja maukkaita aterioita.

Ateriat painavat 450 - 700 grammaa. Niitä tarvitsee vain lämmittää 2-3 minuuttia ennen nauttimista. Jotkut ateriat voidaan syödä kylmänä, mikä mainitaan paketissa. Pakkaus on ympäristöystävällistä (kierrätettävää) materiaalia ja se voidaan lämmittää mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa. Ruoka voidaan lämmittää myös pannulla jolloin myös maut säilyvät paremmin.

Fuelme-premium-meals-Thomas-Drouault_105_grande_97ffb339-a7f0-4cdc-a592-9af45fce055c.jpg

Jokaisessa ateriassa on tasapainoinen hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen suhde. Ateriat keskittyvät tarjoamaan suhteessa 40% hiilihydraatteja, 30% proteiinia ja 30% rasvaa. Kalorialue on 400-800 kcal. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse laskea kaloreita tai makroja ja voi silti olla varma, että saat ihanteellisen määrän ravintoaineita.

Haluamme tarjota ruokaa joka sisältää terveellisiä proteiineja, ravitsevia hiilihydraatteja, värikkäitä vihanneksia, maukkaita hedelmiä, pähkinöitä, siemeniä sekä hyviä rasvoja.

Meidän arvomme

Uskomme alusta asti tehtyyn puhtaaseen ja terveelliseen ruokaa. FuelMe ei ole päätös jonka teet, kun olet nälkäinen vaan haluat tehdä pitkän tähtäimen muutoksia jokapäiväiseen elämääsi. FuelMe varmistaa terveellisemmän ravinnon saannin ja auttaa sinua pysymään suunnitelmassasi.

Vähennämme syntyvää ruokajätettä ja käytämme puhtaita ja kestäviä raaka-aineita. FuelMe on enemmän kuin vain ateriatoimituksia sinulle, se on elämäntapapäätös.

Kuinka se toimii?

Voit tilata nettikaupastamme 24/7 ja valita viikoittaisen ateriamäärän (2, 4, 6, 8, 10 tai 12 ateriaa). Voit tilata ateriat maanantaille edellisen viikon torstai iltaan mennessä. Keskiviikolle tilaukset on tehtävä edellisen viikon sunnuntai iltaan mennessä. Jokaisena toimituspäivänä on 4 erilaista ateriaa: kala-, liha-, kasvis- ja kanavaihtoehdoilla.

Kun teet tilauksen, valitset haluamasi noutopisteen. Toimitamme ateriat kyseiseen noutopisteeseen seuraan viikon maanantaina ja / tai keskiviikkona. Ateriat on sijoitettu noutopisteen jääkaappiin ja voit hakea omasi klo 17.30 alkaen.

Toimitamme kaksi kertaa viikossa, koska uskomme, että yksittäisen aterian kotiinkuljetus ei ole ympäristöystävällistä. Toimitustamme noutopisteeseen, olemme ympäristöystävällisempiä ja samalla tehokkaampaa, kun saat enemmän aterioita yhdellä kertaa.