Usein kysytyt kysymykset

Milloin on viimeinen tilauspäivä?

FuelMe ateriat tilataan aina edellisellä viikolla jolloin ateriat toimitetaan seuraavalla viikolla. Uudet menut tulevat näkyviin aina maanantaisin ja tilausaikaa on torstaihin klo 24:00 asti. Keskiviikon toimitukset voit tehtä edellisen viikon sunnuntai klo 24:00 mennessä.

Miksi tilauksissa on viimeinen tilauspäivä?

Emme säilytä aineksia kylmässä vaan kaikki raaka-aineet tilataan tuoreina päivää ennen aterian valmistusta. Samalla minimoimme ruokahävikin.

Minä viikonpäivinä ateriat toimitetaan ja mihin aikaan?

Toimitamme ateriat maanantaisin ja keskiviikoisin. Laitamme ne toimituspisteiden jääkaappeihin josta ne on noudettavissa viimeistään 17:30. Voit tarkastaa toimituspisteiden sulkemisajat täältä.

Onko toimitus maksullinen?

Ei. Toimitus kuuluu aterian hintaan.

Miten FuelMe eroaa muista ateriapalveluista?

FuelMe tarjoaa sinulle valmiiksi valmistetun aterian joka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. Aterioiden kalorit sekä rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien määrä on myös laskettu etukäteen.

Voinko tilata minkä tahansa määrän aterioita joista pidän?

Tilauksen yhteydessä sinun täytyy valita joko: 4, 6, 8, 10 tai 12 ateriaa viikossa. Voit myös tilata ateriat yhdessä ystäväsi kanssa.

Voinko tilata kaikki ateriani yhdelle tilauspäivälle?

Kyllä, voit valita minkä tahansa ateriamäärän (4, 6, 8, 10 tai 12 ateriaa) ja jakaa ne toimituspäiville miten haluat. Voit esimerkiksi tilata kaikki ateiat maanantaille.

Miksi palvelussa lukee “tilausten maksimimäärä saavutettu” noutopisteelle?

Kun tilaussivu näyttää tekstin: "tilausten maksimimäärä saavutettu" noutopisteelle, tarkoittaa tämä, että noutopisteessä oleva jääkaappi on jo täynnä.

Onko FuelMellä toistuvaa tilausmahdollisuutta?

Kyllä, palvelussa on mahdollista tilata useampi viikko kerrallaan.

Voinko perua tilaukseni?

Voit perua tilauksesi f tai saada rahasi takaisin mikäli peruutus on tehty torstaina klo 23:00 mennessä. Peruutus tehdään sähköpostitse. Peruutus klo 23:00 jälkeen ei ole mahdollista. Tilauksen voi myös siirtää toiselle henkilölle.

Kuinka kauan ruoka pysyy tuoreena?

Ruoan parasta ennen päivä on kolme päivää toimituksen jälkeen ellei tilauksen yhteytdessä tai paketissa ole muuta mainintaa.

Ovatko FuelMen ateriat jäädytettyjä?

Ei. Ateriat ovat aina tuoreita ja valmistettu niin lähellä toimituspäivää kuin mahdollista. Joko edellisenä iltana tai toimituspäivän aamuna. Ateriat on kuitenkin mahdollista jäädyttää.

Onko FuelMellä kuvia aterioista?

Kyllä, katso esimerkiksi Instagram feedimme Instagram page.

Miten lämmitän ateriani?

Pakkaukset ovat mikron kestäviä, mutta kansi ei. Voit myös ottaa ruoan pois pakkauksesta ja lämmittää sen erikseen esimerkiksi pannulla. Ateria lämpenee 2-3 minuutissa. Ateriaa ei kannata lämmittää liian kauan sillä maku voi kadota. Osa aterioista suositellaan syötävän kylmänä ja tämä on yleensä mainittu erikseen.

Onko pakkaus biohajoava?

Kyllä. FuelMe ateriapaketit ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä.

Mitä tapahtuu aterioilleni jos en nouda niitä?

Mikäli et jostain syystä nouda ateriaasi toimituspäivänä, odottaa ateriasi noutopisteen jääkaapissa myös seuraavana päivänä. Mikäli näemme ateriasi noutopisteessa vielä seuraavan ateriatoimituksen yhteydessä, joudumme korjaamaan ne pois tuoreiden aterioiden tieltä.

Minulla on allergioita. Miten varmistan, että voin syödä aterioita?

Jokaisen aterian yhteydessä on tarkka lista siihen käytetyistä ainesosista jotta voit varmistaa sopiiko ateria sinulle. Ainesosat on lueteltu nettikaupassamme sekä toimituksen yhteydessä.

Haluaisin kokeilla FuelMe palvelua, mutta en ole varma pidänkö aterioista.

Ymmärrämme tämän. Ensimmäinen kerta on aina jännittävä. Tästä syystä tarjoamme alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi.

Tarjoamme myös rahasi takaisin mikäli et ole tyytyväinen aterioiden laatuun.

En ole jäsen missään noutopisteessä. Voinko silti tilata aterioita?

Kyllä voit. Voit helposti käydä hakemassa ruokasi noutopisteen jääkaapista ilman, että sinulla täytyy olla jäsenyyttä kyseiselle salille.

Minulla on idea uudeksi ateriaksi. Keneen olen yhteydessä?

Otamme aina vastaan uusia ateriaehdotuksia. Laita meille viestiä osoitteeseen info@fuelme.fi.

Tekeekö FuelMe minusta vahvan ja notkean?

Kyllä, mahdollisesti. Odotamme vielä tutkimustuloksia.